Ben je opzoek naar een professioneel educatie centrum om Arabisch te leren? Bij Al Manahil ben je op het juiste adres. Je bouwt in korte tijd een behoorlijke kennis van de taal op. Je leert de Arabische taal snel te spreken en te lezen. Je leert veel gevarieerde woorden en zinnen en je kunt oefenen met uitspraakvaardigheden. Vervolgens maak je ook kennis met een aantal grammaticale onderdelen.

Kwaliteit van onderwijs

Educatie Centrum Al Manahil wil de Arabische taal toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht niveau of opleidingsachtergrond. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van ons onderwijs en werken alleen met professionals en topdocenten met ruime ervaring in het werkveld van de Arabische taal, die je van start tot eindstreep kunnen begeleiden.

Bij Educatie Centrum Al Manahil houden wij rekening met beginners en gevorderden.

Arabisch voor beginners

Voor beginners ligt de focus voornamelijk op het kunnen onderscheiden van de Arabische letters en de klinkers. Daarna verplaatst deze focus zich naar het lezen en herkennen van woorden.

Arabisch voor gevorderden

Voor gevorderden ligt de focus op het uitbreiden van woordenschat en de grammaticaregels onder de knie te krijgen. Arabisch voor gevorderden is bedoeld voor mensen die al het Arabische alfabet goedkennen en al redelijk Arabische woorden lezen en schrijven en willen meer verdiepen.

Inschrijven

Twijfel je over welke cursus aansluit bij jouw niveau of studiewensen, dan kun je een afspraak maken voor een intakegesprek. Gebruik hiervoor dit  contactformulier.